0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

Zeven keer overwinning

ZevenKeerOverwinning_voor

Zeven keer overwinning

Yvonne von dem Bussche

€ 16,95*

Jaloezie. Hoe vaak heb jij als ‘Eva’, als vrouw die God zéér goed heeft gemaakt, hier geen last van? De drang om jezelf te vergelijken met de ander, de gedachte dat wat jij hebt minder is dan wat een ander heeft?

Het begon allemaal met een ‘briefje uit de hemel’ dat de auteur, Yvonne von dem Bussche, in een boek vond op de trappen van het station in Nijmegen. Het boek ging over het leven van Jozef en veranderde haar leven. Ze hoopt dat Zeven keer overwinning hetzelfde effect heeft op jou. In het gezin van Jozef uit het Oude Testament draaide alles om jaloezie en concurrentie. Jozef was het lievelingskind van zijn vader en zijn broers haatten hem steeds meer. God had echter een bijzonder plan voor Jozef. Voordat Jozef bereikte wat God voor hem voor ogen had, moest hij echter leren overwinnen, niet door eigen kracht maar door Gods kracht.

Dit boek reikt je zeven eyeopeners aan uit het leven van Jozef over omgaan met: Jaloezie, Dromen van God, Angst, Verleiding, Teleurstelling, Ongeduld en Wrok.
Leer hierin overwinnen, terwijl God Zijn plan voor jouw leven uitwerkt!

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Zeven keer overwinning

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur