0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 13.30 uur

Vruchtdragen voor Hem

Vruchtdragen voor Hem

Vruchtdragen voor Hem

Bram v. d. Horst

€ 12,95*

Hoe kan in jouw leven de vrucht van Gods Geest groeien zodat je op Hem gaat lijken? En wat doe je met vragen als: Ben ik behouden? Ken ik Christus wel diep genoeg?
In Vrucht dragen voor Hem legt dominee Vreugdenhil aan de hand van de brief Galaten uit wat het betekent om in Christus te zijn en vrucht te dragen. Zoals een bloem vanuit het hart verschillende bloemblaadjes voortbrengt, zo werkt de Heilige Geest ook: de kern is de liefde, waarop bladeren van blijdschap en vrede rusten. In zijn geheel vormt deze negenvoudige vrucht een beeld van Christus.
Vruchtdragen voor Hem is een toegankelijk geschreven boek voor jongvolwassenen dat veel waardevolle aanwijzingen bevat voor het leven uit het geloof.
De laatste tijd lijken de gaven van de Geest in het middelpunt van de belangstelling te staan en blijft de minstens zo belangrijke vrucht van de Geest soms onderbelicht. De vrucht is gericht op de opbouw van het persoonlijke geloofsleven, de godsvrucht van de individuele gelovigen. In Galaten 5:22 noemt Paulus de negenvoudige vrucht van de Geest: liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, goedertierenheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en matigheid. Dominee
Vreugdenhil bespreekt deze thema’s in de achtereenvolgende hoofdstukken op een voor jongvolwassenen aansprekende wijze.
De vragen aan het eind van ieder hoofdstuk maken dit boek zeer geschikt voor onder meer (persoonlijke) bijbelstudies.

Geschikt voor belijdenis

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Vruchtdragen voor Hem

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag
10.00 - 13.30 uur