0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 13.30 uur

Schaamte

9789083008189

Schaamte

Dirk en Christa Lüling

€ 14,95*

Het boek Schaamte en herstel van waardigheid is geschreven door het echtpaar Dirk en Christa Luling, ervaren hulpverleners als het gaat om hooggevoeligheid en het verwerken van schuld en schaamte.
Met schuld weten we vaak wel raad: je doet iets fout en dat moet rechtgezet worden. Schaamte gaat veel dieper en zegt: je BENT fout. Dirk en Christa Lüling laten je zien hoe diepe schaamte ontstaat door het ontbreken van troost en begeleiding na vernederende gebeurtenissen uit het verleden. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden bespreken ze de rol van schaamte in de ontwikkeling van mensen.

Schaamte is een sluipmoordenaar. Je hebt het vaak zelf niet door, maar het saboteert je leven, blokkeert gezonde intimiteit en verhindert volwassen relaties. Dirk en Christa helpen je om de rol van schaamte in je leven te herkennen, maar ook om te laten zien dat er een uitweg is! Ze geven concrete handvatten hoe je diepe genezing kunt vinden van de pijn van vernedering en schaamte en hoe je echte troost kunt ervaren, zodat je vrij wordt van je verleden en weer tot bloei kunt komen.

Over de schrijvers:
Dirk en Christa Luling zijn ervaren hulpverleners die aan de basis hebben gestaan van ‘Team.F’, een gezinsbediening in Duitsland, gericht op herstel van huwelijk en gezinsrelaties. Ze hebben hun sporen verdiend als experts op het gebied van hooggevoeligheid. Hun bestseller ‘Hooggevoeligheid, een miskende gave’ heeft velen geholpen om met deze bijzondere gave goed om te gaan. Dirk en Christa hebben vijf volwassen kinderen.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Schaamte

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag
10.00 - 13.30 uur