0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

Richt je antenne omhoog

Antenne_voorplat

Richt je antenne omhoog

Joke Tan

€ 14,95*

Geestelijk nieuw geboren? Dan ook nieuwe zintuigen! Gééstelijke zintuigen, want onze gewone zintuigen kunnen niet zien, horen, voelen, proeven of ruiken wat in het geestelijke domein valt te ontdekken. Gods Geest brengt die geestelijke zintuigen in ons tot leven en wil dat we geoefend raken in het gebruik ervan.

‘Ik werd geraakt door de aansporing in Hebreeën 5:14,’ vertelt Joke Tan, de auteur van dit boek, het eerste deel van een serie Bijbelstudies. ‘Daarin staat dat geestelijk volwassenen hun zintuigen hebben geoefend door ervaring, en in staat zijn onderscheid te maken tussen goed en kwaad.’ In deze praktische Bijbelstudie moedigt Joke haar lezers aan om meer te ontdekken over deze geestelijke realiteit. Ze bespreekt de gave van onderscheiding door één voor één onze zintuigen na te lopen en koppelt daar Bijbelse toepassingen aan om zelf mee aan de slag te gaan. Voor iedereen die ernaar verlangt om zijn geestelijk leven te verdiepen en te groeien in het herkennen van Gods leiding en spreken in zijn leven, is Antenne een echte aanrader.

Joke: ‘Het gaat er vooral om dat we Hém zullen opmerken. Jezus, de levende Heer. Dat we Hém zien, Hém horen. Hij is de verborgen schat in mijn levensakkertje.’

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Richt je antenne omhoog

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur