0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 13.30 uur

Maxima

51Y3Vc5l+5L._SX379_BO1,204,203,200_

Maxima

50 jaar

€ 30,00*

Op 17 mei wordt Koningin Máxima 50 jaar. Dan wordt er natuurlijk heel veel bij deze spontane vrouw stilgestaan. Vele boeken zullen verschijnen en gelezen worden. De eerste in de rij daarvan is : Máxima: Glans van Oranje. Het boek is afkomstig van het bekende en populaire tv programma Blauw Bloed. Het voorwoord van het boek is dan ook van Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel.

Het is een prachtig fotoboek geworden waarin we door het leven van de Koningin wandelen. Haar jeugd in Argentinië, het begin van de relatie met toen nog Kroonprins Willem-Alexander, het huwelijk, het gezinsleven, haar ondersteuning aan haar man, haar belangrijke werk in binnen en buitenland. Het komt allemaal in woord en beeld voorbij. De prachtigste foto’s van Máxima komen voorbij waarbij de veelzijdigheid van de koningin nog maar eens onderstreept wordt.

Blauw Bloed en Het ANP hebben een pareltje neer gezet. In het boek komen enkele fotografen aan het woord over wat ze de beste foto vinden van hun zelf en van elkaar en wat voor foto ze nog hopen te maken van Máxima. Het is een fotoboek dus verwacht geen nieuwe zaken over de Máxima te weten te komen. Het is een herinneringsboek van Máxima door de jaren heen, over hoe ze met haar charisma ons nuchtere volkje veroverde en ver daar buiten.

Samengevat : Een must have voor de liefhebber van Royalty. Een boek waar veel zorg is aan besteed. Van de hardcover tot en met de inhoud. Zoals gezegd niets vernieuwend maar een streling voor het oog met de vele prachtige kleurenfoto’s. Absoluut een aanrader, dit boek wil je op je koninklijke boekenplank hebben staan als blikvanger.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Maxima

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag
10.00 - 13.30 uur