0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

Manna voor elke dag

MannaVoorElkeDag

Manna voor elke dag

Bijbelse kalender

€ 24,95*

‘Sinds ik me ben gaan verdiepen in wat nou eigenlijk Gods ritme is, heb ik prachtige dingen geleerd. In dit boek ga ik samen met jullie en met het volk Israël op ontdekkingsreis.’ – Carin van Essen

Manna voor elke dag is een uniek dagboek volgens de Bijbelse kalender met 354 dagen vol inspiratie, informatie over Bijbelse feesten en Bijbelgedeeltes voor iedere dag. Je reist mee met het volk van God en ontvangt geestelijk voedsel, manna, voor iedere dag. Je volgt Gods ritme, van nieuwe maan tot nieuwe maan en van zonsondergang tot zonsondergang. God gaf feesten gelinkt aan de seizoenen en ingebed in Zijn heilsplan. Feesten die niet op zichzelf staan maar profetische diepte kennen en die je voorbereiden op Jezus’ wederkomst. Iedere vrijdag is er een bijdrage van een schrijver uit Israël (of verbonden met Israël); Jood, Arabier of christen. Bovendien is er bij iedere maand een passend themalied en wordt er gewerkt aan een onlineprogramma met twaalf afleveringen met een interview, het themalied en een verwerking. Kortom, een bijzonder dagboek voor persoonlijk gebruik, maar dat ook zeer geschikt is om als echtpaar of met het gezin te lezen.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Manna voor elke dag

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur