0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

Maarten Luther

550x459

Maarten Luther

Simonetta Carr

€ 16,95*

Iets meer dan 500 jaar gelden schreef de monnik Maarten Luther 95 stellingen op papier. Hij wilde daarmee op de universiteit van Wittenberg (Duitsland) een discussie op gang brengen over zonde en vergeving. Binnen een paar maanden deden deze vragen de natie schudden op haar grondvesten. Een paar jaar later het hele continent. Vandaag weten we dat deze stellingen de koers van zowel de westerse kerk als ook van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. In dit boek vertelt Simonetta Carr het meeslepende verhaal van deze vader van de protestantse Reformatie. Ze vertelt over zijn zoektocht naar vrede met God, zijn leven lang opkomen voor Gods waarheid, zijn familieleven en over talrijke andere dingen die hij ondernam. Het grootste wat de reformator heeft bereikt, schrijft Carr, was ‘zijn onvoorwaardelijke nadruk op de beloften van het evangelie’.

SIMONETTA CARR (de schrijfster) is geboren in Italië en heeft in verschillende culturen gewerkt. Als lerares van de basisschool heeft zij haar eigen acht kinderen thuis les gegeven. Ze heeft voor kranten en tijdschriften van over de hele wereld geschreven, en heeft werken van diverse christelijke auteurs vertaald in het Italiaans. Tegenwoordig woont zij met haar man Thomas en haar familie in San Diego (USA). Zij is daar lid en lerares aan de zondagschool van de Christ United Reformed Church, Santee, Californië.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Maarten Luther

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur