0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 13.30 uur

Leiderschap vanuit de oorsprong

leiderschap 2

Leiderschap vanuit de oorsprong

Henk Stoorvogel

€ 22,50*

Dit is een boek over leiderschap vanuit de oorsprong. Dit boek is OERRR. Vanuit de oudste verhalen uit de Bijbel neem ik je mee naar de fundamenten van de kijk op het leven en leiderschap. Daarbij dalen we af naar de kern van de kern en worden we keer op keer geconfronteerd met onszelf en de wijze waarop we ons leiderschap invullen. Het oerverhaal over leiderschap is een verhaal van grandeur en creativiteit, van diepe menselijkheid en genadevolle Godheid, van tragisch falen en groots zegevieren. Maar boven alles is het een verhaal van een reis. Leiderschap is zo multidimensionaal als het leven zelf. Geen enkele leider is ooit uitgeleerd. We kunnen stappen zetten, ons denken scherpen, veranderen, en tegelijk blijven we altijd student.

Mijn opzet met dit boek is om jou het beste denken over leiderschap mee te geven dat ik zelf in mijn lange reis als leider ben tegengekomen. En het frappante is: over dit denken zijn maar heel weinig boeken verschenen. De meeste leiderschapsboeken zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek of op een bepaalde trainingsmethode. In dit boek wil ik met je afdalen naar de oorsprong van het denken over het leven en leiderschap. Ik wil je meenemen naar het eerste boek van de Bijbel, naar Genesis. Daar komen we namelijk de eerste verhalen tegen die vertellen over het doel van de mens op aarde, de eerste verhalen die ons meenemen in de ervaringen van de eerste grote leiders uit de geschiedenis van de mensheid. Genesis verhaalt over de oorsprong van het leven, de oorsprong van ons mens-zijn, de oorsprong van leiderschap.
Het is goed om je voordeel te doen met alle literatuur over leiderschap, op het gebied van vaardigheden, theorieën van organisatieontwikkeling en teamwerk. Maar persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat het voor iedere leider ook van fundamenteel belang is om vertrouwd te raken met het denken over leiderschap vanuit het perspectief van de oorsprong. Leiderschap vanuit de oorsprong zal je helpen dieptelagen van je mens-zijn en leiderschap bloot te leggen. Het denken dat vanuit dit boek tot je komt zal je perspectief op het leven kleuren en jou als leider brengen op een pad van heelheid, verzoening en betekenis.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Leiderschap vanuit de oorsprong

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag
10.00 - 13.30 uur