0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 13.30 uur

Hoe overleef je een Narcist?

547x840

Hoe overleef je een Narcist?

Dr. Satah Davies

€ 20,00*

Narcisme is een van de buzzwoorden van het moment, maar wat is het precies, en waaraan kun je een narcist herkennen? Leer de zes meest voorkomende typen narcisten te onderscheiden en te doorgronden.

De klassieke narcist is charismatisch, zelfverzekerd en gefocust, heeft meestal een machtspositie en vertoont manipulatief en soms zelfs agressief gedrag. Jij staat onder constante druk.

De veelvraat overlaadt je het ene moment met complimenten en brandt je het volgende moment af. Jij moet altijd zo goed mogelijk voor de dag komen, maar het is nooit genoeg.

Het slachtoffer is zelf in het verleden slecht behandeld, vaak door een ouder of ex, en klaagt daar graag over. Jij moet hen continu sympathie en aandacht geven.

De verslaafde is zelfzuchtig, gericht op de eigen behoeften en constant bezig met het regelen van een volgende hit. Jij moet die verslaving, of het nu drugs, alcohol, gamen, seks of gokken betreft, accepteren, faciliteren of oplossen.

De hypochonder heeft altijd iets onder de leden (echt of ingebeeld) en gebruikt dat om de aandacht op zichzelf gevestigd te houden. Jij leeft met een permanent schuldgevoel.

De reddende engel verschijnt ten tonele als jij je in een kwetsbare positie bevindt en wil voor je zorgen, maar vraagt daar afhankelijkheid voor terug. Jij zondert je af van vrienden en familie: alleen bij hen ben je veilig.

Klinkt dit herkenbaar? Of je nu te maken hebt met een narcistische partner, vriend, collega of ouder, zijn of haar invloed kan diepe sporen achterlaten. Misschien vermoed je dat je een giftige relatie hebt en wil je die verbeteren of verbreken. Of misschien is de relatie al verbroken, maar heb je die nog niet verwerkt. Wat de situatie ook is: dit boek is jouw praktische gids bij het herkennen, doorgronden en ontwapenen van de narcist(en) in je leven.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Hoe overleef je een Narcist?

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 13.30 uur
Zaterdag
10.00 - 13.30 uur