0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

De realiteit van Christus

DeRealiteitVanChristus_voor

De realiteit van Christus

Charles Price

€ 16,95*

Als christen kennen we aan de ene kant de vreugde van onze redding en aan de andere kant de worsteling om te leven zoals God het bedoeld heeft. Vaak verzanden we in pogingen om in eigen kracht te leven voor Christus. We falen daarin te vaak, raken gefrustreerd en verliezen de vreugde over ons geloof. In De realiteit van Christus legt Charles Price uit dat het niet alleen gaat om onze redding, waarna we vervolgens heel hard ons best moeten doen voor Christus, maar dat het ten diepste gaat om het kennen van Jezus Christus als persoonlijke realiteit in ons leven. Alleen dat maakt het mogelijk om in en door Hem te gaan leven.

De praktische manier waarop Charles Price deze waarheid uitlegt en toepast, kan een enorme doorbraak in je leven als christen betekenen. Theologische waarheden worden door dit boek praktische handleidingen. Je wordt uitgenodigd om in geloof, afhankelijkheid en gehoorzaamheid te veranderen naar Gods beeld, doordat je een dieper besef krijgt van Wie Jezus Christus is en wat Hij als Verlosser en Heer in en door jou heen wil doen, door Zijn Heilige Geest.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: De realiteit van Christus

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur