0546 – 70 65 15

Dinsdag t/m Vrijdag  
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag  
10.00 - 17.00 uur

Avondmaal met ontbijtkoek

9789059992184

Avondmaal met ontbijtkoek

Klaas Muurling

€ 19,95*

“Pasaport!”, snauwt de Roemeense agent. Anneke en ik halen onze paspoorten tevoorschijn en laten ze zien. Mijn hart bonkt in mijn keel, want de agent staat op minder dan een meter afstand van drieduizend Bijbels. Als hij met zijn hand het gordijntje achter mijn stoel opzij schuift, dan ziet het er niet best voor ons uit…

Hoewel Klaas Muurling in 1978 als assistent-boekhouder bij Open Doors aan de slag gaat, reist hij al snel als Bijbelsmokkelaar naar de toenmalige Sovjet-Unie en landen in Oost-Europa. Ook zijn vrouw Anneke raakt nauw bij het werk betrokken. Op een dag wordt het echtpaar zelfs gearresteerd aan de Russische grens. In de jaren die volgen zoekt Klaas regelmatig vervolgde christenen op om hen te bemoedigen. Hij reist van Cuba tot China en van Iran tot Zuid-Soedan. Hij hoort indrukwekkende verhalen en maakt ook zelf van alles mee. Zo levert hij Bijbels af in een Russisch werkkamp en viert hij samen met Mexicaanse christenen avondmaal met ontbijtkoek.

“Uit Klaas’ reisverhalen in dit rijke boek blijkt duidelijk dat God trouw is aan Zijn wereldwijde kerk, dwars door het lijden heen. Wat een aaneenrijging van wonderlijke getuigenissen van Gods kinderen, van volharding in geloof en van blijdschap in tijden van verdrukking. Klaas heeft het allemaal mogen zien en meemaken. Dat is uniek. En dat is honderd procent Open Doors: gewoon gaan en er zijn.” Maarten Dees, directeur Open Doors Nederland.

*tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden

Grijp niet mis en reserveer artikel: Avondmaal met ontbijtkoek

U krijgt bericht van ons wanneer het artikel voor u klaarligt. Let op: een reservering verplicht wel tot aankoop van het artikel.

Adres

  • Holtjesstraat 30, 7607 JG, Almelo
  • 0546 - 70 65 15
  • info@boekenhart.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur